Deputatul Vîlcu, mulţumit de proiectele primarului Iordache de la Ocne


vilcu_iordacheDeputatul PDL Samoil Vîlcu a fost prezent, la sfârşitul săptămânii, la Ocnele Mari, localitate componentă a Colegiului nr.2, unde a fost ales. Împreună cu primarul Petre Iordache, parlamentarul democrat-liberal a monitorizat lucrările de modernizare ce se derulează la şcoala din această localitate.

„Pentru mine este o obişnuinţă ca periodic să merg în localităţile componente ale colegiului unde am fost ales deputat, dar şi în celelalte. Mă interesează să ştiu că în judeţ se derulează cât mai multe investiţii, iar modernizarea unor unităţi şcolare este foarte importantă, învăţământul şi sănătatea fiind prioritare . La Ocnele Mari s-au făcut şi se fac eforturi de moderniza oraşul, infrastructura de drumuri, extinderea reţelei de alimentare cu apă, iluminat stradal, iar acum şcoala este într-un amplu proces de modernizare. Am fost împreună cu primarul Petre Iordache în şantier pentru a vedea care este stadiul lucrărilor şi pot spune că se lucrează într-un ritm alert, iar după finalizare copiii vor putea învăţa     într-una dintre cele mai frumoase şcoli din judeţ. Apreciez eforturile administraţiei locale actuale de a schimba faţa oraşului Ocnele Mari”, a declarat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Primarul oraşului Ocnele Mari este convins că lucrările se vor termina în termenul stabilit prin contract: „Modernizarea şcolii  a fost o promisiune de a mea şi iată că mă ţin de cuvânt. Am început mai târziu lucrările pentru că procedurile legale trebuie respectate, dar am convingerea că investiţia va fi gata la timp. Urmăresc zilnic lucrările, iar când vom ajunge la finisajele interioare voi consulta şi comitetul de părinţi, pentru că vreau ca această şcoală să reprezinte tot ceea ce îşi doresc părinţii şi elevii”, a afirmat Petre Iordache.

Parlamentarul PDL Samoil Vîlcu a sprijinit derularea mai multor investiţii la unităţi de învăţământ din Călimăneşti şi Râmnicu Vâlcea.