Primarul Ion Horăscu, premiat al Galei „Premiile de excelenţă Administratie.ro”


ION_HORASCULa sfârşitul lunii octombrie, la hotelul Piatra Mare din Poiana Braşov, a avut loc cea de-a VII-a ediţie a Galei „Premiile de excelenţă Administratie.ro”, eveniment organizat de Portalul www.Administratie.ro, Agenţia OSC şi Primăria Municipiului Braşov.

Acest eveniment, dedicat în exclusivitate administraţiei publice din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu, şi-a propus să scoată în evidenţă eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, să premieze iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

„Premiile de excelenţă Administratie.ro” au reunit la Poiana Braşov peste 150 de participanţi, membri ai administraţiei publice centrale, reprezentanţi ai administraţiei publice locale la nivel naţional, membri ai asociaţiilor profesionale şi alte instituţii publice a căror activitate este legată de cea a administraţiei publice locale, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri. În deschiderea evenimentului a ţinut o alocuţiune referitoare la problematica administraţiei publice centrale şi locale Valeriu Zgonea, Vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

În cadrul seminarului s-au acordat o serie de premii reprezentanţilor administraţiei publice, pentru performanţe de vârf în domeniul managementului din administraţie.

Printre Laureaţii Galei „Premiile de excelenţă Administratie.ro” 2011, la Categoria „Premiul de excelenţă pentru activitatea în primăriile de comune” a fost nominalizat Ion Horăscu, primarul comunei Prundeni, judeţul Vâlcea, alături de alţi 3 colegi primari din ţară, aceştia primind diplome şi premii din partea organizatorilor pentru rezultatele obţinute în cadrul unităţilor administrativ teritoriale din care provin.

De asemenea, în cadrul seminarului s-au acordat o serie de premii reprezentanţilor administraţiei publice, pentru performanţe de vârf în domeniul managementului din administraţie, printre care numărându-se şi Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.