Cum se va face accesul spectatorilor la concertele din week-end de la Arenele „Traian”?


Așa după cum v-am informat la momentul potrivit, la sfârşitul acestei săptămâni, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea îi invită pe iubitorii muzicii de calitate la două spectacole găzduite (cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare la această dată) de Arenele „Traian”. Primul eveniment ce va avea loc în cel mai modern complex de spectacole din municipiu se va desfăşura sâmbătă, 29 august, de la ora 19.30, şi îl va avea ca protagonist pe Alexandru Andrieş. „Greu de pensionat – Andrieş în aer liber” le propune amatorilor de folk 90 de minute de încântare, în care capul de afiş va fi însoţit pe scenă de Berti Barbera, Călin Grigoriu, Ioana Mîntulescu şi Sorin Romanescu.
Registrul muzical se păstrează şi în seara următoare, duminică, 30 august, tot de la ora 19.30, când la Arenele „Traian” vor evolua Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu în spectacolul „Folk de colecţie”.
Intrarea la ambele spectacole este liberă, în limita a 500 de spectatori. În vederea încadrării în numărul maxim de spectatori permis de reglementările în vigoare, accesul la spectacolele de muzică folk se va realiza în baza unui Tichet de Acces, care poate fi ridicat de la Registratura Primăriei din strada General Praporgescu nr. 14, sau de la Biroul Comunicare, Sport, Cultură aflat în sediul administrativ din strada General Magheru nr. 25 (clădirea Socom), la etajul I.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea