GALA „CONSTELAȚII ROCK” se va desfășura în Râmnicu Vâlcea în weekend-ul dinaintea începerii anului școlar


Organizatorii Galei „Constelații rock” au anunțat ultimele detalii cu privire la evenimentul care se va desfășura, peste câteva săptămâni, în Râmnicu Vâlcea.
„Pentru că ne aflăm la doar trei săptămâni distanță, este timpul să ajungem la un moment foarte așteptat! Gala «Constelații rock», 8-9 septembrie 2023, la Arenele Traian, Râmnicu Vâlcea!!! Va fi un weekend plin de show-uri incendiare, ce oferă tuturor iubitorilor muzicii șansa de a fi acolo, alături de cele mai bune trupe consacrate și de cele șase trupe câștigătoare în competiție! Constelații Rock a pornit în urmă cu aproape 40 de ani cu menirea de a aduce o voce unei comunități căreia nu îi fusese permis să se exprime. A conferit o identitate unui oraș necunoscut până la Constelații. «Constelații Rock» a scris istorie pentru sute de artiști și zeci de mii de fani. Cele mai bune trupe din România s-au perindat în fața publicului vâlcean, devenind, în scurt timp, avangarda rock-ului românesc. Scopul nostru este să aducem această comunitate rock în prezent. Exact ceea ce am făcut în acest an, când «Constelații Rock» a revenit în formatul consacrat de festival-concurs, pentru a vă prezenta cele mai bune trupe emergente din noul peisaj al rock-ului românesc!”, au anunțat organizatorii.

Ce artiști vor urca pe scena de la Râmnicu Vâlcea? Intrarea publicului va fi liberă!

Vineri, 8 septembrie 2023
Euphonia & Band Show, Outflow, The Voodoo Child, Dincolo de ziduri, Vița de Vie, VAMA.
Sâmbătă, 9 septembrie 2023
Red Suns, Crimena, Blacksheep, Celelalte Cuvinte, Bucovina.
Prezentatorul evenimentului va fi Cristian Hrubaru. Intrarea persoanelor interesate va fi permisă în mod gratuit.
Evenimentul este organizat de Asociația Constelații Rock în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea și Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea. Evenimentul este recomandat de Rock FM & Rock TV.