Cel mai tare centru expoziţional!


nitu_dan• liberalul Dan Niţu a depus un proiect cu cofinanţare europeană în ideea de a oferi vâlcenilor întreaga gamă de materiale de construcţii

Omul de faceri Dan Niţu a depus un nou proiect cu cofinanţare europeană în ideea de a amenaja la Râmnicu Vâlcea un centru expoziţional unde potenţialii cumpărători să găsească întreaga gamă de materiale de construcţii, la cele mai mici preţuri de pe piaţă. „Vom expune ma­teriale de cea mai bună calitate. Cei in­teresaţi vor putea găsi aici tot ceea ce le trebuie pentru a construi o casă, de la sis­teme de încălzire până la învelitori, sis­teme de apă şi canalizare sau cără­mi­­dă. Va fi un show room complet, ultra-mo­dern şi cu un spaţiu generos. Pro­iec­tul presupune investiţii de aproximativ 1,5 milioane de euro, iar contribuţia noastră va fi de 35 la sută. Centrul expoziţional va fi finalizat până în luna mai 2012”, a declarat liberalul Dan Niţu.

Vor fi angajaţi designeri, arhitecţi, specialişti în structuri, în reţele electrice, automatizare, climatizare

Prin acest proiect, se impune şi angajarea de personal nou, ceea ce este pe placul managerul com­paniei Damila. „Ni se cere să angajăm 12 persoane, dar vom angaja mult mai multe. Vrem să angajăm designeri, arhitecţi, specialişti în structuri, în reţele electrice, automatizare, climatizare, oameni a căror misiune va fi aceea de a-i îndruma pe potenţialii clienţi”, a mai spus Niţu.