Ceasul rău


O femeie din Râmnicu Vâlcea a avut parte de o moarte șocantă

• aceasta a fost descoperită zăcând fără suflare în cadă

În data de 16 septembrie, în jurul orei 06.50, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o femeie de 49 ani, a fost găsită decedată în baia locuinţei sale, din municipiu. În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, în cada din baia locuinţei a fost găsit ca­davrul unei femei. În urma controlului exte­rior al trupului neînsuflețit, s-a constatat că aces­ta nu prezintă urme vizibile de violenţă sau de altă natură. Oamenii legii au mai stabilit că victima locuia cu chirie în municipiul Râmnicu Vâlcea, împreună cu concubinul său, Gabriel P., de aproximativ 5 ani de zile, bărbatul fiind cel care a şi găsit-o şi care a declarat că nu are suspiciuni cu privire la deces şi împrejurările în care a survenit acesta.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Ju­de­ţean de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei. În continuare, se efectu­ează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc decesul, ur­mând ca, după finalizare, rezultatul acestora să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecă­toria Râmnicu Vâlcea, cu propunere de soluţie procedurală corespunzătoare.

Dosar penal pentru un bărbat din Drăgoești care s-a urcat la volan fără să dețină permis

Luni, 16 septembrie, în jurul orei 18.40, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au procedat la oprirea pentru control pe D.C. 44 , în comuna Drăgo­eşti, a unui moped marca First Bike con­dus de Vasi F., de 26 ani, din Râm­nic. Cu ocazia verificărilor, s-a cons­­tatat că tânărul nu poseda permis de conducere, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.

Tânăr din Râmnic, depistat în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice

Ieri noapte, în jurul orei 02.40, Nicolae B., de 26 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost depistat de pol­iţişti, în timp ce conducea un auto­turism pe strada Calea lui Traian din municipiu având o imbibaţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expi­rat. Tânărului i-a fost întocmit dosar penal.

Grav accident rutier produs la Frâncești

• un tânăr de 29 ani se zbate între viață și moarte

Ieri dimineaţă, Gheorghe F., de 45 ani, din oraşul Horezu, a condus o autoutilitară pe DJ 646, în comuna Frânceşti, iar la km. 6+600 m, în dreptul unui imobil, l-a accidentat pe Laurenţiu D., de 29 ani, din localitate, care se angajase în traversarea drumului, în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului, pietonul a fost grav rănit, el fiind transportat ulterior la Spitalul Judeţean Vâlcea, acolo unde a fost diagnosticat cu fractură deschisă gambă dreapta și traumatism cranio-cerebral minor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.