Ceasul rău


Accident pe Calea lui Traian

La data de 3 decembrie, o femeie de 55 ani, din oraşul Horezu, a condus un autoturism marca Volkswagen, iar la intersecţia bulevardului Nicolae Bălcescu cu Bulevardul Calea lui Traian a efectuat un viraj la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 77 ani, acroşându-l cu partea stângă a autoturismului. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, cele două persoane implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Parapet din beton, distrus de un Volkswagen

În data de 3 decembrie, un bărbat de 63 ani, din municipiul Târgu Jiu, a condus un autoturism marca Volkswagen pe D.N.7, iar la km. 217+937 m, în afara localităţii Racoviţa, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul autoturismului şi a lovit cu partea din faţă parapetul din beton de pe partea dreaptă a sensului său de mers. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unei femei, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Vâlcea, cu ambulanţa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Dosar penal pentru un bărbat din comuna Mihăeşti

Luni, 3 decembrie, un bărbat de 28 ani, din comuna Mihăeşti, a condus un autoturism marca Volkswagen pe strada Calea lui Traian, din municipiul Râmnicu Vâlcea, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influenţa băuturilor alcoolice.