Caravana Cărții BookLand revine la Râmnicu Vâlcea, în faţa Parcului Mircea cel Bătrân


La Râmnicu Vâlcea ai de unde să citești! Pentru că BookLand, caravana cărții, poposește aici pentru al doilea an consecutiv! BookLand îşi instalează tabăra marţi, 6 august, lângă Parcul Mircea cel Bătrân, pentru un rendez-vous intelectual prietenos și deloc scorțos. Te aşteptăm până duminică, 18 august, cu o avalanșă de cărți, tombole și surprize. Și, așa cum te-ai obișnuit, evenimentele artistice și culturale pe care ți le-am pregătit îți vor umple timpul în cel mai plăcut mod!  Mulţumim Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

„Pentru municipiul Râmnicu Vâlcea este o mare bucurie să găzduiască acest eveniment, cu atât mai mult cu cât  Caravana BookLand coboară în stradă, între cetăteni, interacţionând cu oamenii şi nu oriunde, ci chiar lângă Parcul Mircea cel Bătrân  Acest eveniment este o reconfirmare a statutului oraşului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit şi vom sprijini întotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales pe cele care aduc cartea şi cultura în mijlocul oamenilor”. a declarat domnul Gigi Ion Matei, primar interimar al Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante. Te aşteptăm cu peste 6000 de titluri de carte de la aproape 100 de edituri, la preţuri de producător.

„Anul acesta, BookLand revine și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire la îndemâna tuturor, locuri mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

„Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi apariţii, aşteptându-i în spaţiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand”, declară Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.

Pentru mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, ofer­te, promoţii, concursuri şi alte ştiri sa­vu­roase din lumea cărţii, te aşteptăm în co­mu­nitatea BookLand. Alătură-te şi tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte.
 

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a ediţie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptă­mâni (5 Martie – 23 Decembrie). Con­cep­­tul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât şi prin for­matul dinamic cu servicii integrate puse la dispoziţia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aştep­taţi în principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producător, premii şi momente de excepţie.

Librăria online www.book-land.ro

Pentru a păstra legătura continuă cu clienţii întâlniţi în Caravana, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi librăria online www.book-land.ro, care oferă peste 27.000 titluri carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clienţii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe www.book-land.ro clienţii beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minim 50 lei se livrează cu cost de transport zero.”