Au sau nu vâlcenii voie în restaurante!? Prefectura Vâlcea vine cu ultimele explicații!


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Prefecturii Vâlcea au transmis în această seară de 31 august 2020 (la ora 19.30), informații foarte importante legate de redeschiderea restaurantelor, cafenelelor și cinematografelor din județul Vâlcea, la 1 septembrie.
În rândurile de mai jos vă invităm să aflați ultimele informații transmise de Prefectura Vâlcea pe marginea subiectului:
„Având în vedere Hotărârea de Guvern privind modificarea și completarea
anexei nr. 3 la H.G. nr. 668/2020, adoptată în ședința Guvernului din 31 august 2020, prin care s-a hotârât reluarea activității cinematografelor și instituțiilor de spectacole și/sau concerte (fără a depăși 50% din capacitatea maximă), precum și redeschiderea restaurantelor și cafenelelor din interiorul clădirilor în județele în care incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că, în conformitate cu datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Vâlcea, incidența cazurilor de îmbolnăvire cu SARS–CoV-2 în Vâlcea, în ultimele două săptămâni, este de 0,8/1.000 de locuitori”.
În consecință, restaurantele, cinematografele și cafenelele din Vâlcea se vor deschide la 1 septembrie 2020!