Asfalt pentru locuitorii din Cuci


Primăvara aceasta a venit cu veşti dintre cele mai bune pentru unul din satele Fârtăţeştiului, unde primarul a promis demult că va trece la asfaltări. Astfel, administraţia s-a ţinut de cuvânt şi a demarat asfaltarea celui de-al doilea drum din satul Cuci, intrarea din satul Valea Ursului, punctul „La Dochiu”. Respectiva „limbă” de asfalt conduce către Biserica Schit, ridicată în cel mai înalt punct al localităţii.

Proiect depus pentru drumuri agricole

Primăria comunei Fârtăţeşti a depus, în data de 28 martie 2017, proiectul intitulat „Construirea de drumuri agricole de exploataţie situate în fondul funciar agricol; Lungime de 3.815 metri, comuna Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea”. Acest proiect implică asfaltarea următoarelor drumuri: Drumul agricol „La Bunescu” din satul Căţetu; Drumul agricol „La Biserica Sf. Nicolae” din satul Rusăneşti; Drumul agricol „La Gherghin” din satul Afânata.

Dosarul pentru iluminat public e gata

Edilul Nicolae Voicescu şi echipa sa din primărie au în vedere o investiţie de peste jumătate de milion de lei pentru iluminatul public. Şeful administraţiei spune că nu este vorba de investiţie oarecare în iluminatul stradal, ci una care este centrată pe eficienţa energetică şi va fi acoperită prin OUG 28 pentru aproximativ 13 kilometri şi jumătate din lungimea drumurilor.