Memorialul „Constantin Tită” revine în Sala Sporturilor


• ca de obicei, intrarea spectatorilor va fi gratuită

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Aso­ciației Handbalului Vâlcean „Constantin Tită” anunță că, în ultimele zile din 2016, Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea va fi gazda unei noi ediții a turneului handbalistic organizat în memoria fostului director al DJST Vâlcea. De altfel, chiar la evenimentul hand­ba­listic, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea este unul dintre partenerii care se vor ocupa de buna organizare. Cea de-a opta ediție a Memorialului „Constantin Tită” se va desfășura în zilele de 28, 29 și 30 decembrie și va avea la start, ca de obicei, patru echipe din handbalul feminin românesc. Și de această dată, accesul spectatorilor iubitori ai handbalului va fi permis în mod gratuit.

Ce echipe vin la ediția din acest an?

Alături de echipa noastră – HC Municipal Râmnicu Vâlcea, la turneul care se va disputa în Sala Sporturilor, au confirmat prezența alte trei echipe puternice din Liga Națională. Ne referim aici la ASC Corona 2010 Brașov, CS Măgura Cisnădie și CSM Bistrița. Turneul de la Vâlcea este dedicat amintirii inspectorului de handbal din cadrul DJTS Vâlcea, Constantin Tită (1942-2008), care și-a dedicat întreaga viața sportului şi, în special, handbalului.
La finalul comunicatului de presă, reprezentanții Asociației Handbalului Vâlcean „Constantin Tită” aduc mulțumiri organizato­rilor. Își vor aduce aportul pentru buna desfășurare a turneului handbalistic Primăria Râmnicu Vâlcea și Consiliul Local.

Programul turneului

28 decembrie
Corona Brașov – Măgura Cisnădie (ora 17.00)
HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bistrița (ora 19.00)
29 decembrie
Măgura Cisnădie – CSM Bistrița (ora 17.00)
HCM Râmnicu Vâlcea – Corona Brașov (ora 19.00)
30 decembrie
Corona 2010 Brașov – CSM Bistrița (ora 10.00)
HCM Râmnicu Vâlcea – Măgura Cisnădie (ora 12.00)
Festivitatea de premiere – ora 13.30