Evenimente la Bibliotecă


ONG-urile şi instituţiile publice care lucrează cu tinerii invitate la un curs de scriere de proiecte Erasmus+

Centrul de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea, în parteneriat cu ANPCDEFP, va organiza, în perioada 7-9 martie, în Sala Universitarilor din Biblioteca Judeţeană „Antim Ivirea­nul” Vâlcea, un curs de scriere de pro­iecte Erasmus+, avându-i ca traineri pe Marian Ancuţa şi Andreea Floroiu. Cursul se adresează EXCLUSIV repre­zentanţilor ONG-urilor de tineret şi instituţiilor publice, care lucrează cu tineri sau care doresc să iniţieze pro­iecte de tineret în cadrul programului Erasmus+.

La sfârşitul acestui modul de formare, participanţii vor înţelege ca­drul unui proiect european de tine­ret, specific programului european de finanţare Erasmus+ şi, de asemenea, vor putea să elaboreze, planifice şi scrie proiecte de tineret specifice pro­gramului Erasmus+. Tot de la acest curs, ei vor ştii să utilizeze cadrul non-formal de învăţare în contextul proiectelor de tineret.

Informaţiile ne-au fost oferite de consilierii de comunicare ai Centrului de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea.

 

Copiii sunt aşteptaţi la Bibliotecă

Secţia Carte pentru Copii a Biblio­tecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâl­cea organizează, astăzi, 7 martie 2014, de la ora 8.00 şi de la ora 10.00, întâlnirea Clubului de Lectură „Oco­lul pământului în 80 de po­veşti”. Întâlnirile sunt organizate de bi­bliotecarii Secţiei Carte pentru Copii.

 

Obiceiuri de primăvară

Astăzi, 7 martie 2014, începând cu ora 9.00, la sala Secţiei Periodice-Legislaţie a Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea, se desfă­şoa­ră activitatea „Obiceiuri de primă­vară“. La activitate participă elevii clasei a III-a G de la Şcoala Gimna­zială „Anton Pann”, coordonaţi de prof. Simona Drăghicescu. Întâlnirea este organizată de bibliotecarii Secţiei Periodice-Legislaţie.

 

Ziua Femeii, sărbătorită la Bibliotecă

La Sala de Con­ferinţe a Bibliotecii Jude­ţene „Antim Ivirea­nul” Vâlcea, astăzi, 7 martie 2014, începând cu ora 11.00, bibliotecarii Sălii de Lectură şi ai Secţiei Împrumut Carte Adulţi organizează întâlnirea „Cântece şi flori pentru mama”. La întâlnire participă Clubul Pensio­narilor „Alexandru M. Alexiu” (preşedinte Gheor­­­­ghe Răban), Clu­bul „Femina” (preşedintă Alexandra Drăghici), elevi de la Colegiul Economic, coord. de prof. Maria Dumitru şi elevi de la Şcoala Nr. 4, coord. de prof. Codruţa Vasile.