Cine zicea că în Vâlcea NU SE POARTĂ MASCĂ!?


Speriați de numărul mare al amenzilor pe care polițiștii și jandarmii le-au aplicat în ultimele zile (rămâne de văzut și dacă aceste amenzi vor fi plătite!?), vâlcenii au început, cu chiu cu vai, să poarte masca de protecție în spațiile publice. Nu de alta, dar rata de răspândire a Coronavirusului a trecut de 10 la mie în Râmnicu Vâlcea! Sigur, nu toți poartă mască în spațiile deschise, dar ușor-ușor vor ajunge să o poarte după ce vor fi amendați de oamenii legi!
Astăzi, vă prezentăm o imagine pe care echipa de la Curierul de Vâlcea a surprins-o joi, 21 octombrie 2021, în Parcul Mircea cel Bătrân din centrul municipiului. Din imagine se vede cum statuia fostului prim-ministru liberal I. G. Duca a fost vandalizată cu un «articol» de sezon, anume masca de protecție.
Imaginea a fost realizată în jurul orei 15.30. Deci, rugăm forțele de ordine să verifice imaginile surprinse de camerele video din zonă înainte de această oră, pentru a-i identifica și amenda pe făptuitori. Nu de alta, dar I. G. Duca a fost om al legii la rândul lui; jurist de profesie și judecător la Râmnicu Vâlcea în urmă cu un secol!