35 de cupluri de râmniceni și-au sărbătorit Nunta de Aur la Primăria Râmnicului


Festivitate emoţionantă, marţi dimineaţa, la Primăria Râmnicu Vâlcea, ocazionată de sărbătorirea a 35 de cupluri de râmniceni cu prilejul împlinirii a 50 de ani de căsnicie. În Sala de Consiliu, primarul Mircia Gutău împreună cu viceprimarul Carmen Preda au oferit fiecărei perechi aniversate o floare, Diploma de Fidelitate, precum şi tichete sociale în valoare de 600 de lei. Răspunzând la o întrebare adresată de către o persoană din sală, edilul-şef a anunţat că intenţionează ca, în luna ianuarie a anului 2020, să organizeze o reuniune a tuturor celor care au aniversat o jumătate de veac de căsnicie în acest an, prilej cu care vor mai fi invitate şi alte categorii de râmnniceni care vor putea socializa şi vor începe aşa cum se cuvine noul an.
În context, este de amintit că numărul cuplurilor aniversate de către administraţia locală la împlinirea a 50 de ani de căsnicie, de la debutul acţiunii, în 1999, şi până în prezent, a ajuns la 2.214.
Cu această ocazie, primarul Gutău a mai prezentat succint şi câteva din proiectele în derulare sau în perspectivă ale municipalităţii, printre care finalizarea, la 30 noiembrie, a bretelelor la Pasajul Tudor Vladimirescu sau construirea a două piscine acoperite care să îi mai facă pe copii să uite de dispozitivele smart de care sunt atât de ataşaţi în aceste vremuri.
Sursa foto: Primăria Râmnicu Vâlcea
• Grupaj realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea