Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

2 august 2021

Ziua Națională a Contabilului Român, ediția a XVII-a. Centenarul profesiei contabile reglementate în România


La 13 iulie 2021, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) – singurul organism abilitat în țara noastră pentru acordarea calificărilor profesionale de expert contabil și contabil autorizat – organizează cea de-a XVII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român.
Anul acesta se împlinește un secol de la momentul la care a fost înființat, prin Decret Regal semnat de Regele Ferdinand I, organismul profesional CECCAR, numit inițial Corpul de Contabili Autorizați și Experți Contabili, în legea promovată de Grigore Trancu-Iași – ministrul muncii și ocrotirilor sociale la acea vreme.
Centenarul profesiei contabile reglementate în România va fi marcat prin manifestările ocazionate de Ziua Națională a Contabilului Român, eveniment desfășurat la nivel național, în toate județele țării și în Municipiul București sub sloganul «Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună». Discuțiile vor evoca momente și personalități de seamă din trecutul organismului profesional, al economiei românești.
Rolul esențial al profesiei și al profesioniștilor care o practică în economia națională va fi evidențiat în cadrul evenimentelor care vor reuni reprezentanți ai instituțiilor și autorităților de reglementare, ai mediului de afaceri.
Ziua Națională a Contabilului Român reprezintă și un prilej de a recunoaște rezultatele experților contabili și contabililor autorizați obținute în anul anterior, în cadrul Topului național și Topului local al membrilor CECCAR. Sunt apreciate, astfel, performanțele societăților de expertiză contabilă și de contabilitate, precum și ale experților contabili și contabililor autorizați care își desfășoară activitatea individual, aportul acestora la dezvoltarea profesiei și al mediului antreprenorial, în interes public.
Comunicat de presă

Etichete: , , , ,

5 Răspunsuri “Ziua Națională a Contabilului Român, ediția a XVII-a. Centenarul profesiei contabile reglementate în România”

 1. Scorpius!....
  18 iunie 2021 din 16:52

  Cred in contabilitate primara 100 pagini romanesti umblam cu certificate nastere trase la xerox, da, am voit ce am infaptuit,mantra.

 2. Scorpius!....
  19 iunie 2021 din 14:39

  Daca nu va imbracati in felurite puncte ale hartii orare localitati cardare haine prototip ,, 40-48,, adventist JOI Cizic….cu credinta platita cu ,, bani grei,, SFANTA ARATARE sf ANANIA si sf TEONA…bani grei la ,, popi,, va asteapta psihiatrii cu streangul funie vorbesc serios pentru ,, ZAVISTIE URATA=INSTIGA,,.gen VRANCEA, gen,, copite,, bulane impanate rupte, si copite porc, pardon vulpi—-hingherii cu 7 facultate de STAT Cehi, tineri,..vorbe…vorbesc serios puneti-va la,, cutiuta, rafinati-va,, este COMISIA DE ETICA ca-n BAROU cu DEPOZIT HAINE CAEN, si-n BIBLIOTECI scoli rurale…acum sintem copii radem de toti..dupa casatorie…..nu uitati de manichiura si coafatul profesionist, lac la alegere ,, meserii OCUPATIONALE,, 500 lei, tuns permanent si vopsit la fel si manichiura pedichiura se taie la varfuri parul…[cehesti -svabi].Apa calda permanente in BOILERE pret intreg inclus 900 lei.De GLANDA ZGANDARITA Glaucom Artifex.2 ori cu NOXE PROFESIONALE.1,saptamana, 100 grade.Racit robinet pivotant.In CONTABILITATE PRIMARA sint si GESTIUNI ACTE CATEI, veterinari.INSTIGA la BANCA CARPATICA..mari LEONINI POLONEZI[GROFI] REZERIVSTI.Arendasi.

 3. Scorpius!....
  19 iunie 2021 din 14:41

  Nu mai discut cu persoanele.Felurite lenjerii interioare.

 4. Scorpius!....
  19 iunie 2021 din 14:42

  Dolfi/Dolfane.Werneri ziarul NATIUNEA.De Grid Modorcea socialistu.

 5. Scorpius!....
  23 iunie 2021 din 09:20

  Fotgrafia mea contabila svaba, alb negru, .,, un pol,, ASR.Etern.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate