Ziua Liceului Sanitar, marcată prin zeci de acțiuni


Cu ocazia sărbătoririi Sfântului Antim Ivireanul, ocrotitorul Râmnicului, și Liceul Sanitar ce poartă numele celui ce a fost episcop de Râmnic și Mitropolit al Țării Românești, condus de către directoarea Paula Fârtățescu (foto) se află în sărbătoare. Cu începere de la ora 9.00, se va desfășura un program artistic aparținând elevilor claselor I-IV, program care cuprinde cântece, expoziții de pictură/desen, competiții sportive, spectacole literar-artistice. De la ora 9.30, va avea loc un program artistic al elevilor claselor V-XII, reprezentat prin: cântece în limba engleză, schițe și momente.
Cu începere de la ora 10.30, se va putea admira o expoziție de icoane pe sticlă, intitulată „Icoana din sufletul copilului”, desfășurată sub coordonarea prof. Gabriela Spiridon. Ulterior, este programată vizionarea unui film documentar despre Sfântul Ierarh Antim Ivireanul, prof. coordonator Cornelia Papuzu. Din programul sărbătorii liceului mai amintim:
• „Cine a fost Antim Ivireanul” – clasa a IX-a A, prof. coordonator Maria-Antoneta Drăghici;
• „Discovery Romania” – vizionarea film, prof. coordonator Elena Marinescu și Gabriela Neagu;
• „Sfântul Ierarh Antim Ivireanul cu suflet de român” – clasa a XI-a E, prof. coordonator Alin Piu;
• „Antim Ivireanul, ierarh înțelept, om de carte și de arte”, prezintă prof. Manuela Ivancu și Tatiana Predoană.
De amintit și faptul că, din partea Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, la eveniment va fi prezent consilierul de sector, Lăcrămioara Împăratu.

Posting....