Zeci de suporteri vâlceni au făcut deplasarea în Slovenia


Așa după cum reprezentanții galeriilor „Brigada Noastră” și „Brigada Zăvoi” anunțaseră cu mai mult timp înaintea partidei din Slovenia, echipa de handbal urma să fie susținută în disputa de la Krim de o galerie destul de numeroasă. Ceea ce s-a întâmplat. Câteva sute de ultrași vâlceni s-au aflat, sâmbătă seara, în tribunele arenei din capitala Sloveniei pentru a le susține pe elevele lui Florentin Pera. Iar aportul acestora s-a simțit, ca și în multe alte partide în care jucătoarele de la Vâlcea au evoluat în deplasare.
Printre suporterii care au ținut să facă deplasarea la partida din Slovenia s-au aflat primarul Râmnicului, Mircia Gutău, și deputatul Eugen Neață, oameni cunoscuți pentru implicarea în acest sport, dar și pentru regularitatea cu care urmăresc, din tribune, meciurile echipei SCM Râmnicu Vâlcea. În tribune, alături de suporterii echipei noastre s-a aflat și o sportivă care a scris istorie atât la Vâlcea, cât și la Ljubljana. Este vorba despre Luminița Huțupan, cunoscuta portăriță evoluând în deloc scurta ei carieră atât pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea, cât și pentru Krim Ljubljana.
„Am susținut din tribună echipa noastră de handbal feminin, care a făcut egal, în deplasare, în meciul jucat cu echipa Krim Ljubljana, scor 28-28. Încă o dată aceste fete ne-au făcut pe toți să fim mândri de ele și le felicit pentru modul în care au jucat! Felicitări întregii echipe pentru calificare! Respect pentru suporterii, care s-au deplasat și au susținut cu sufletul echipa SCM!”, a declarat deputatul Eugen Neață după meciul din Slovenia.