Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 septembrie 2020

Zaremba is back! „PCC vrea să se bage la privatizarea OLTCHIM!”


• reprezentantul acționarului minoritar iese la lumină și reafirmă interesul pentru combinatul pe care-l vânează de peste aproape un deceniu
Un polonez cu răbdare de tibetan, cam așa ar putea suna o caracterizare la obiect a Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC în România. Inamicul numărul unu al chimiștilor vâlceni a confirmat pentru Bursa.ro că situația nu s-a schimbat cu nimic și că Petro Carbo Chem nu și-a mutat ochii de pe Oltchim în ciuda trecerii timpului și a încercărilor de privatizare eșuate.
Ziarul economic notează că, în data de 23 noiembrie, creditorii „Oltchim” au fost convocaţi, la Tribunalul Vâlcea ca să discute confirmarea modificării planului de reorganizare, după ce, la Adunarea creditorilor din 19 octombrie, le-a fost prezentată evoluţia demer­surilor întreprinse în legătură cu proiectul de modificare a strategiei de vânzare a societăţii debitoare. Aceste demersuri sunt făcute abia acum, deşi societatea a anunţat, încă din august, că schimbă metoda de privatizare şi că se vinde pe bu­căţi, sub binecuvântarea Ministerului Economiei.

Etichete: , , , ,

Alte articole de la Actualitate