WEEK-END HANDMADE la River Plaza Mall


• Expoziţie cu vânzare de produse lucrate manual

• Produse din sticlă, hârtie, pastă polimerică, haine vintage, icoane pictate pe lemn

Pentru 2 zile, în perioada 16 – 17 iunie 2012,  creatorii de frumos, atât din Vâlcea, cât şi din tară, vor expune în River Plaza Mall, produse din sticlă, hârtie, pastă polimerică, dar şi cosmetice, haine vintage, lumânări şi icoane pictate pe lemn, toate realizate manual.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu firma Alin Design Events din Piteşti. Sunt aşteptaţi toţi romanticii incurabili care, fugind de ternul cotidianului, mai caută în cuferele cu haine şi bijuterii vintage, după danteluri şi catifea,  broderii cu mărgele şi paiete şi brocarturi cu luciri de bronz.  Îi invităm şi pe cei care, mai originali,  preferă hainele, bijuteriile şi decoraţiunile handmade unicat sau produse în serii mici.

Accesul la târg este gratuit, iar vizitatorii sunt aşteptaţi în cele două zile ale evenimentului, între orele 10.00-20.00, la etajul 1 al Centrului Comercial River Plaza Mall.

“Este pentru prima oară când în River Plaza Mall se organizează un târg de accesorii şi decoraţiuni handmade.  Ştim că acesta este un curent care a luat din ce în ce mai multă amploare în rândul tinerilor şi nu numai.  Suntem încântaţi ca vom găzdui un astfel de eveniment pentru vâlceni şi sperăm ca acest târg va fi un real succes.”, a declarat Alin Mesea, River Plaza Mall Manager.

Despre River Plaza Mall:

River Plaza Mall face parte din portofoliul companiei Sonae Sierra, împreună cu alte 49 de centre comerciale din Europa şi Brazilia. Cu o suprafaţă comercială de 11.950m2 şi 92 de magazine, River Plaza Mall aduce inovaţie şi diversitate comunităţii locale din Râmnicu Vâlcea şi nu numai, fiind unul din principalele puncte de atracţie din regiune, cu un număr de peste 3 milioane de vizitatori în anul 2011.