Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2021

Votul a decis continuitatea


Cilea_panou_USL_001• mesaj către vâlceni
 

Îmi face o deosebită onoare şi plăcere de a adresa tuturor locuitorilor judeţului Vâlcea dar şi echipei de campanie, colegilor de partid şi din alianţă, respectuoasele mele mulţumiri pentru numărul mare de voturi care mi-au fost acordate mie, primarilor şi consilierilor judeţeni şi locali.

Vă mulţumesc, dragi vâlceni, pentru că aţi înţeles foarte bine de ce am candidat pentru un nou mandat. Motivul principal este că am răspuns la îndemnul multor alegători, dar şi din dorinţa legitimă de a continua derularea celor 43 de proiecte pe care le-am început în mandatul anterior, precum şi de a lansa noi proiecte care să determine dezvoltarea judeţului nostru.

Succesul alegerilor din 10 iunie nu va fi pentru nimic în lume un motiv de împăunare, ba dimpotrivă, voi manifesta aceeaşi modestie şi respect pentru fiecare cetăţean al acestui judeţ.

Nu-mi arog nici de această dată merite personale, victoria nu a fost a mea, ea vă aparţine integral, fapt care mă obligă şi mai mult la eforturi şi la acţiuni care să conducă la îmbunătăţirea vieţii dumneavoastră.

Voi fi din nou preşedinte nu doar pentru cei care m-au votat, ci, în egală măsură, pentru toţi conjudeţenii mei.

Această responsabilitate pe care mi-o asum se bazează pe votul celor peste 65,53% dintre alegători care mi-au încredinţat mandatul, precum şi pe şansa de a avea un Guvern condus de un premier tânăr, inteligent şi dinamic angajat să repare toate nedreptăţile şi să ne susţină programul, obiectivele şi strategiile cu care pornim la noul drum.

Pentru noi, de acum speranţele pot deveni certitudini şi ne dau curajul necesar.

dr. ing. ION CÎLEA, 

preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized