Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 septembrie 2020

„Viperele” au rămas fără venin!


• în ultimul joc de pregătire înaintea începerii campionatului, Mugur Bolohan l-a învins pe Jerry Gane în duelul tehnicienilor

Așa după cum ați aflat din numere anterioare ale publicației noastre, fotbaliștii de la CS Mu­nicipal Râmnicu Vâlcea au sus­ținut, recent, ultimul meci ami­cal înaintea reluării noului sezon competițional al ligii se­cunde. Elevii antrenorului Jerry Gane au întâlnit gruparea ilfo­vea­nă Aca­demica Clinceni, într-o partidă care se va repeta cât de curând și în campionat, CSM și Aca­de­mica fiind colege și adversare totodată în eșalonul secund.
În fața puținilor spectatori care au venit să asiste din tri­bune la partida de sâmbătă, mu­nicipalii lui Jerry Gane nu și-au găsit mai deloc ritmul și s-au complăcut în duelul anost dorit de oaspeți. Tehnicianul ilfove­nilor, fostul mijlocaș dinamovist Mugur Bolohan, a găsit soluția optimă pentru anihilarea jocului și așa modest practicat de fotbaliștii râmniceni, alintați „viperele albastre”. Vipere care, din păcate pentru puținii spectatori veniți la stadion, nu au avut mai deloc venin pentru anihilarea adversarilor.
„Oaspeții, cu o echipă mai omogenă, au dominat începutul întâlnirii și au avut câteva ocazii importante de a deschide scorul. Până la urmă, la pauză a fost 0-1, după ce Coman a profitat de o pasă peste apărătorii centrali și l-a învins pe Muțiu. Putea să fie egal după 45 de minute, dar Bogdan Geantă a ratat o ocazie importantă, față în față cu fostul portar din Zăvoi, Florin Matache. În partea a doua a întâlnirii, CSM a dominat și a avut o posesie mai bună, dar cea mai mare ocazie a fost trecută tot în contul oaspeților, Vențer reluând în bară”, descriu partida, pe site-ul oficial, reprezentanții clubului din parcul Zăvoi.

Cum a arătat echipa noastră în teren

Pentru jocul de sâmbătă, tehnicianul Jerry Gane a folosit următoarea distribuție: Muţiu – David, Cr. Munteanu, Pârvu­lescu, Dumitraşcu – Fl. Pârvu, Drăghici – Georgescu, B. Gean­tă, Vasile – Dina. Au mai jucat: Cârstea, Ceapă, Ov. Mihai, Iordache, Buşu, M. Popescu, Luduşan, Samson, M. Ion, Preda.

Bilanț negativ în meciurile amicale

La finalul perioadei de pregătire, oficialii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea nu prea au cu ce să se mândrească. Deși se spune că rezultatele din partidele amicale nu contează (și probabil că așa și este), municipalii antrenorului Jerry Gane nu au strălucit deloc în perioada de pregătire. Fotbaliștii râmniceni au susținut cinci partide de verificare, ei izbutind să câștige numai una, cea de pe terenul nou-promovatei în Liga a III-a, CS Șirineasa. Asta deși, în patru dintre cele cinci partide, elevii lui Gane au evoluat pe teren propriu, avantaj de care nu au știut și nici nu au reușit să profite. Și mai grav este faptul că, din cele patru partide pe care le-au susținut pe teren propriu, municipalii nu au reușit să își adjudece victoria nici măcar o dată.

Rezultatele din meciurile amicale:
CSM – Juventus București 1-1
CSM – Pandurii Târgu Jiu 0-2
CS Șirineasa – CSM 0-3
CSM – FC Hermannstadt 2-2
CSM – Academica Clinceni 0-1

Alte articole de la Fotbal