Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 februarie 2020

Vineri dimineaţă, Parcul de agrement Costeşti a ajuns la etapa a doua


• după ce, în urmă cu patru ani și jumătate, inaugura terenul sintetic, edilul Peştereanu a fost de faţă la inaugurarea locului de joacă din cadrul parcului de agrement
În decembrie 2013, pe un ger năprasnic, admnistraţia costeşteană inaugura terenul sintetic de fotbal în prezenţa mai marilor judeţului. Era cel dintâi pas către amenajarea unui parc de agrement în toată regula pentu comunitatea costeşteană, care să mai cuprindă un loc de joacă, dar şi un strand.
Vineri, 27 iulie 2018, a doua etapă a acestui plan a fost bifată, iar copiii din localitatea condusă de către edilul PSD Toma Peştereanu au un loc special unde să se joace: „Este o investiție de 40.000 euro, printr-un proiect depus pe GAL Microregiunea Horezu, materializată în aparate de practicat fitness, tobogane și leagăne pentru copii, spații de odihnă, mobilier stradal pe o suprafaţă de circa 1.000 metri pătraţi. Pentru viitor, sper să prindem o nouă finanţare externă pentru completarea acestui spaţiu de agreement. Mă gândesc ca, pe lângă terenul sintetic şi locul de joacă pe care-l inaugurăm acum, să putem vobi şi de un bazin de înot. Pe timpul verii, ar fi ceva extraordinar pentru toată comunitatea noastră”, a mărturisit primarul Costeştiului.

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate