Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 aprilie 2021

Victorie de moral pentru CS Municipal


• Adrian Dulcea a debutat cu succes pe banca „viperelor albastre”
Sâmbătă, pe teren propriu, CS Municipal Râmnicu Vâlcea a susținut primul joc din play-out-ul Seriei Vest a ligii secunde de fotbal. Ajunsă în campionatul codașelor și cu un nou antrenor pe bancă, echipa noastră nu își poate propune decât să termine pe locul șapte în ierarhia generală (aceasta fiind cea mai bună poziție posibilă în play-out) și să mai șteargă din rușinea de a nu se califica între cele mai bune șase cluburi al Seriei Vest după ce, nu cu multe etape în urmă, era liderul întrecerii. Noul antrenor, Adrian Dulcea, a avut parte de un meci lejer la debutul pe banca tehnică a echipei noastre. Fostul atacant al Piteștiului și elevii săi din legiunea „viperelor albastre” au primit vizita jucătorilor de la Metalul Reșița. Adversara din week-end traversează o situație critică. Echipa patronată de fostul acționar al CSM-ului este fără bani, se bazează pe mulți juniori și mai are și un „activ” de minus unsprezece puncte. În aceste condiții, trupa reșițeană este ca și retrogradată încă de la începutul play-out-ului, „metaliștii” evoluând în această întrecere doar pentru onoare și ca jucătorii foarte tineri pe care se bazează să prindă experiență pentru viitor.

Firțulescu și Stoica ne-au adus victoria

Deși ne așteptam la un meci mult mai facil pentru echipa noastră, râmnicenii au fost nevoiți să pună puțin osul la muncă pentru a se impune în fața reșițenilor. Chiar dacă s-a văzut de la o poștă care dintre cele două echipe avea lotul mai voloros, vâlcenii au marcat de numai două ori. Debutul partidei anunța un scor fluviu, însă evoluția ulterioară a ostilităților a arătat că reșițenii au venit deciși să nu se facă de râs la Vâlcea. Dragoș Firțulescu a deschis scorul în minutul 2, iar Costin Stoica a dublat avantajul în minutul 35. În rest, doar multe ocazii pentru Vâlcea. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea trupei noastre, CSM consolidându-și poziția de lider în campionatul codașelor din Seria Vest a ligii secunde de fotbal.
În numărul de mâine al publicației noastre vom reveni cu informații pe marginea subiectului, cu rezultatele complete din prima etapă a play-out-ului, precum și cu situația echipei noastre din clasament.

Etichete: , , , ,

Alte articole de la Fotbal