Veste bună pentru șoferi: la intersecția din Budești se va construi un sens giratoriu


• ministrul Transporturilor i-a însărcinat special pe reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova cu realizarea acestui sens giratoriu
Ieri, prefectul Radu Renga a efectuat o vizită pe DN7 – Valea Oltului însoțit de ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, și de reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). „Precizăm că vizita ministrului a fost efectuată la o lună de la începerea lucrărilor de consolidare a Viaductului Cârligul Mic. În acest moment, traficul a fost reluat pe ambele benzi de circulaţie”, se arată într-un comunicat de presă transmis pe marginea acestui subiect.
La propunerea prefectului Radu Renga, vizita ministrului Sorin Buşe în judeţul nostru s-a încheiat la intersecţia DN 7 Piteşti-Sibiu cu DN 64 – variantă. Adică la intersecția din comuna Budești, acolo unde, în multe rânduri, se formează cozi interminabile de mașini. Pentru rezolvarea acestei probleme care produs mulți nervi în rândul șoferilor, dar chiar și accidente rutiere, reprezentatul Guvernului în teritoriu a propus amenajarea unui sens giratoriu pentru fluidizarea traficului.
În comunicatul de presă la care am făcut referire se mai arată faptul că, după o analiză efectuată la faţa locului, ministrul Transporturilor a solicitat conducerii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova executarea, în regie proprie, a unui sens giratoriu în acest loc. Sensul trebuie să fie construit în cel mai scurt timp!