Veste bună pentru cinci comunități rurale din centrul județului: s-a predat proiectul pentru modernizarea DJ 677 A!


Astăzi, 31 octombrie, societatea Construcții SA Sibiu a predat documentația tehnico-economică, faza proiect tehnic pentru „Reabilitare și modernizare DJ 677 A – Crețeni (DN 67B) – Amărăști – Glăvile – Pesceana – Șirineasa (DJ 677F)”. „Este o veste importantă pentru vâlceni, DJ 677 A fiind un drum extrem de degradat pe anumite sectoare. Proiectarea a fost dificil de realizat, deoarece, prin pădurea de la Șirineasa, spre Pesceana, ne-am confruntat și cu alunecări de teren”, a declarat Constantin Rădulescu. președintele Consiliului Județean Vâlcea, cu privire la acest subiect.

Autorizația de construire va fi emisă cât de curând

Proiectul la care facem referire este finanțat din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. În următoarea perioadă, proiectul va fi verificat, urmând a se emite autorizația de construire necesară demarării lucrărilor de execuție.
În context, ar mai fi de amintit faptul că DJ 677 A pleacă din Șirineasa, trece prin Pesceana și merge până la Sutești, traversând totodată comunele Glăvile, Amărăști și Crețeni. Drumul are o lungime de peste 35 de kilometri.
℗ Articol de promovare ℗