Vâlcenii s-au distrat de minune la «Serbările Zăpezii» de la Păltiniș


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea au prezentat mai multe informații referitoare la un eveniment prezentat într-una dintre edițiile anterioare ale cotidianului nostru. Este vorba despre „Serbările Zăpezii” de la Păltiniș.
„«Păltiniș, locul perfect pentru o bătaie cu zăpadă!» Așa au gândit organizatorii de anul acesta mult așteptatul eveniment «Serbările Zăpezii». Și au avut dreptate, pentru că, în noaptea dinaintea sosirii participanților, a nins și s-a așternut un strat de aproximativ 50 de cm de zăpadă proaspătă. Școlile gimnaziale nr. 5 și Anton Pann, și partenerii acestora Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, Inspectoratul Școlar Judțean Vâlcea și Asociația Județeană Sportul pentru Toți au avut pentru ce să se bucure, deoarece cei aproximativ 110 participanți au putut să alerge în saci, să se dea cu sania, să construiască oameni de zăpadă, să își încerce forțele la trasul frânghiei. Atunci când oboseala își spunea cuvântul sau frigul începea să se întețească, pe copii și tineri îi așteptau activități diverse în interior”, au transmis reprezentanții DJST Vâlcea.

Premii pentru participanți

„Pentru toate probele la care au participat, cei care s-au situat pe primele trei locuri au fost premiați cu diplome, medalii, plachete și tricouri. A fost frumos și vrem să mulțumim tuturor celor care s-au implicat ca și de data aceasta «Serbările Zăpezii» să fie un eveniment reușit”, au punctat reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea în finalul comunicatului la care am făcut referire.