Vâlcea, pe locul doi în Divizia A de handbal feminin


Ultimele două partide disputate în Divizia A de handbal feminin (liga a II-a a acestui sport) au adus rezultate cât se poate de bune pentru echipa Centrului Național de Excelență din Râmnicu Vâlcea. Jucătoarele pregătite de antrenorul Marius Dănuleț au evoluat, mai întâi, în etapa a patra, în deplasare, pe terenul echipei KSE Târgu Secuiesc. Partida s-a dovedit la discreția jucătoarelor din Râmnic, echipa noastră impunându-se cu un scor categoric, 38-17. Diferența de scor putea fi și mai însemnată dacă ținem cont de faptul că, doar la pauză, formația vâlceană conducea la o diferență de cincisprezece goluri, tabela indicând 21-6 în favoarea elevelor antrenorului Dănuleț.
A urmat, în cadrul etapei a cincea, duelul de la Vâlcea dintre Centrul Național de Excelență și ACS Odorheiu Secuiesc. Și acest meci s-a dovedit unul facil pentru fetele noastre, ele impunându-se la o diferență de 22 de goluri, scor final 21-19. Și în acest meci problema echipei învingătoare a fost rezolvată din prima repriză, Vâlcea având un avantaj de paisprezece goluri la capătul primului mitan (scor 24-10).
Cu aceste două noi victorii, echipa râmniceană a ajuns la un total de douăsprezece puncte acumulate după primele cinci runde. Acum, echipa noastră se află pe locul secund al clasamentului, dar la egalitate de puncte cu liderul Minaur Baia Mare (echipa din nordul țării având însă un golaveraj mai bun).