E oficial: Cosac și-a depus candidatura pentru Primăria Vlădești


Ieri, la primele ore ale dimineții, echipa PSD Vâlcea a fost alături de candidatul la funcția de primar al comunei Vlădești, Adrian Cosac (foto, în dreapta), la depunerea candidaturii. Alături de cel care ocupă, în prezent, funcția de primar interimar venind din postura de viceprimar, au stat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Costi Rădulescu (foto, în stânga) și deputatul Eugen Neață.
„Mulțumesc tuturor celor care ne sunt alături la depunerea candidaturii pentru funcția de primar al Vlădeștiului a lui Adrian Cosac. Colegul, prietenul nostru și membrul PSD, Adrian Cosac, și-a depus candidatura pentru stabilitate, pentru lucrurile făcute în logica binelui, pentru oameni. Cosac nu e un candidat de ocazie, ci un om cu experiență, pe care-l știu de peste 20 de ani și care a contribuit la mai multe alegeri pentru ca PSD să aibă rezultatele bune pe care le-a obținut partidul de-a lungul anilor. În Vlădești sunt pornite foarte multe proiecte. Sunt bucuros și îi mulțumesc primarului Mircia Gutău pentru că ni s-a alăturat, el și viceprimarul Eusebiu Vețeleanu. Cred că Vlădești este una din cele mai frumoase localități din România, din Vâlcea. Pe lângă faptul că este aproape de Râmnic, mulți râmniceni au case, au viața aici și tocmai de aceea a fost gândit și acest parteneriat strategic între Primăria Râmnicului, Consiliul Județean Vâlcea și Primăria Vlădești. Tuturor le urez succes, dar victoria să fie a PSD-ului, a lui Adrian Cosac. Să dea Dumnezeu să avem parte de o campanie fără mitocănie. Cosac este un om așezat aici, născut și crescut aici și sunt convins că va aduce la cele mai înalte standarde localitatea”, a declarat șeful județului, Costi Rădulescu.

Cosac: „Sunt dedicat locuitorilor. Ușa mea e mereu deschisă”

Candidatul social-democrat pentru funcția de primar în Vlădești, Adrian Cosac, pornește cu dreptul în lupta pentru fotoliul de primar: „Îi mulțumesc domnului președinte și echipei PSD că-mi sunt alături în aceste momente. Îi mulțumesc domnului Ghiță, care m-a inițiat în problemele administrației locale. În urmă cu 11 ani, nu prea cunoșteam anumite lucruri, dar am învățat multe. Promit că voi continua proiectele pentru creșterea nivelului de trai al cetățenilor din Vlădești.
Electoratului îi cer să aibă încre­dere în mine; sunt un om dedicat locuitorilor, iar la orice oră din zi ușa mea e deschisă”.