Succes categoric pentru junioarele Centrului Național de Excelență


Duminică, la orele prânzului, echipa de junioare I a Centrului Național de Excelență din Râmnicu Vâlcea a susținut un nou meci în campionatul de vârstă specific desfășurat sub egida Federației Române de Handbal. Cu prilejul etapei a III-a, sportivele antrenoarelor Mia Rădoi și Ildiko Kerekeș Barbu au evoluat la Târgu Jiu, pe terenul Liceului cu Program Sportiv din municipiul gorjean. Vâlcencele au confirmat forma bună din ultima perioadă și s-au impus la un scor extrem de categoric, 36-14 mai exact. Ca și în alte partide, diferența clară de valoare dintre cele două combatante s-a observat chiar de pe parcursul primei reprize, Vâlcea intrând la „cabine” cu un avans de douăsprezece goluri (18-6)! Nici în actul secund, vâlcencele nu au ridicat piciorul de pe „pedala de accelerație”, continuând să marcheze gol după gol în poarta gorjencelor.
În urma acestui succes, echipa Centrului Național de Excelență a urcat pe locul secund al întrecerii, având cinci puncte acumulate. Echipa noastră este neînvinsă, ea înregistrând până acum două victorii și o remiză.

Urmează duelul echipelor râmnicene

Interesant de remarcat este faptul că, etapa viitoare, programată duminică, 29 octombrie, va aduce derby-ul formațiilor râmnicene din Seria D a campionatului de junioare I. Asta pentru că pe teren se vor întâlni echipele Colegiului Național Energetic și cea a Centrului Național de Excelență, partida fiind programată în sala de sport a unității de învățământ din nordul Râmnicului.

Rezultatele etapei a III-a

Duminică, 15 octombrie
CSȘ Caracal – Energetic Râmnicu Vâlcea 23-20
LPS Târgu Jiu – Național Râmnicu Vâlcea 14-36
HCM Craiova – LPS Slatina 18-31

Programul etapei a IV-a

Duminică, 29 octombrie
Energetic Râmnicu Vâlcea – Național Râmnicu Vâlcea
LPS Slatina – LPS Târgu Jiu
CSȘ Caracal – HCM Craiova
Clasamentul Seriei D după primele trei etape: LPS Slatina – 6p; Național Râmnicu Vâlcea – 5p; CSȘ Caracal – 3p; Energetic Râmnicu Vâlcea – 2p; LPS Târgu Jiu – 2p și HCM Craiova 0p.