Urmează două zile pline de handbal: Echipe puternice la „Cupa Vâlcii”


• turneul internațional va aduce în Sala Sporturilor „Traian” patru echipe de club cu pretenții în campionatele în care evoluează
Prin intermediul unui comunicat de presă ce poartă semnătura președintelui de secție al SCM Râmnicu Vâlcea – Florin Verigeanu, reprezentanții grupării din orașul de la poalele Capelei au făcut cunoscut programul primei ediții din cadrul turneului „Cupa Vâlcii”. Astfel, în zilele de 17 și 18 august (vineri și sâmbătă), în organizarea SCM Râmnicu Vâlcea se va desfășura prima ediție a „Cupei Vâlcii”, un puternic turneu internațional de handbal feminin. Alături de echipa locală, vor participa la competiția amicală trei formații de renume în campionatele în care evoluează: Elore Bekescsaba (Ungaria), Dunărea Brăila și HC Zalău. Pentru SCM Râmnicu Vâlcea, acesta este ultimul turneu de verificare înainte de începerea campionatului.

Accesul spectatorilor va fi gratuit

Din dorința de a atrage un număr cât mai însemnat de spectatori în Sala Sporturilor „Traian”, reprezentanții SCM Râmnicu Vâlcea au făcut cunoscut și faptul că intrarea publicului la turneul internațional va fi gratuită!

Programul turneului „Cupa Vâlcii”

Vineri, 17 august
ora 10.00: HC Zalău – Elore Bekescsaba
ora 12.00: SCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila
ora 17.00: Elore Bekescasaba – Dunărea Brăila
ora 19.00: SCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău
Sâmbătă, 18 august
ora 10.00: Dunărea Brăila – HC Zalău
ora 12.00: SCM Râmnicu Vâlcea – Elore Bekescsaba
ora 14.00: Festivitatea de premiere