Urmărire nocturnă prin Râmnic și Bujoreni: UN ȘOFER CERTAT CU LEGEA a fost prins de polițiști!


Luni, 4 ianuarie 2021, în jurul orei 00.25, polițiștii de ordine publică din municipiul Râmnicu Vâlcea au observat, pe strada Ostroveni, un autoturism care circula haotic în trafic. În momentul în care au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul auto a demarat în trombă, polițiștii plecând imediat în urmărirea lui. Urmărirea a continuat până pe raza satului Olteni, comuna Bujoreni. Acolo, pe un drum forestier, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, moment în care a fugit în pădurea din apropiere.
„Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, bărbatul fiind prins din urmă, moment în care s-a procedat la imobilizarea și încătușarea lui. S-a stabilit faptul că șoferul este un bărbat de 30 de ani, din comuna Muereasca, iar acesta are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge”, au informat polițiștii râmniceni prin intermediul unui comunicat de presă.

Același șofer făcuse «prostii» și în urmă cu două săptămâni!

Polițiștii au mai anunțat că, la data de 18 decembrie 2020, același bărbat a fost implicat într-un eveniment rutier. În accidentul petrecut în comuna Muereasca, soldat doar cu pagube materiale, șoferul a acroșat un stâlp de iluminat public. Și în acel caz bărbatul avea dreptul de conduce suspendat și a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge.
În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, el fiind ulterior încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea. În cursul zilei de luni, bărbatul a fost prezentat magistraților, pentru dispunerea de măsuri legale.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea