Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

UN VÂLCEAN în fruntea Guvernului!


Vâlceanul Florin Cîţu, susţinut de PNL, USR-PLUS şi UDMR pentru funcţia de prim-ministru, a declarat că se va implica direct pentru finalizarea programului de guvernare. El a subliniat că este nevoie ca viitorul Guvern să fie învestit cât mai repede.
„Aş vrea să mulţumesc coaliţiei de centru-dreapta pentru încrederea pe care mi-o acordă. Sunt conştient de responsabilitatea mare de a conduce un guvern în aceste momente dificile. Mă voi implica direct, în zilele următoare, pentru a finaliza programul de guvernare. Este nevoie să avem un Guvern cât mai repede învestit în zilele următoare, pentru că sunt probleme pe care trebuie să le rezolvăm în domeniul sănătăţii, dar şi în domeniul economiei”, a afirmat Cîţu.
În context, ar mai fi de amintit faptul că viitorul Guvern va avea doi vicepremieri şi 18 ministere. Dintre acestea nouă vor fi conduse de reprezentanţi ai PNL, șase de reprezentanţi ai USR-PLUS şi trei de reprezentanţi ai UDMR.

Etichete: , , , ,

Un răspuns “UN VÂLCEAN în fruntea Guvernului!”

  1. 20 decembrie 2020 din 15:13

    un repetent de nota 4 la treapta noroc cu directorul urea de atunci care l-a transferat de la profesionala inapoi in liceu pe baza influentei parintilor , citit articolul aici https://ziaruldevalcea.ro/2020/12/profesionistii-pnl-ministrul-finantelor-florin-citu-nota-4-la-examenul-de-treapta-a-doua-de-la-liceul-energetic-ramnicu-valcea/

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate