ACUM: un tânăr de 19 ani a lăsat comuna Bujoreni fără curent electric!


Astăzi, 20 decembrie 2020, în jurul orei 15.50, pe Drumul Național 7, în satul Gura Văii din comuna Bujoreni, s-a produs un accident rutier. Un șofer care se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, pe fondul neatenției la volan, a ieșit cu autoturismul în afara părții carosabile. Mașina a lovit un stâlp de curent (de pe partea dreaptă a drumului, în sensul spre Sibiu). Stâlpul a fost doborât și a căzut pe alte două autovehicule parcate în afara părții carosabile.
Inițial, traficul a fost blocat pe ambele sensuri, însă la ora transmiterii acestei știri (ora 16.30), circulația se desfășoară pe ambele sensuri.
Din cauza stâlpului lovit a rezultat o avarie generală în comuna Bujoreni, multe dintre locuințe rămânând fără curent electric. La fața locului au ajuns deja angajații Distribuție Oltenia pentru remedierea problemei.
Conducătorul auto este un tânăr, în vârstă de 19 ani, domiciliat în municipiul Sebeș, județul Alba.
Știre în curs de actualizare!
Sursă text și foto: IPJ Vâlcea

UP-DATE ora 16.50
Reprezentanții IPJ Vâlcea au anunțat că șoferul în vârstă de 19 ani avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice în perioada 17 octombrie 2020 – 13 februarie 2021.