Un vâlcean a fost numit SECRETAR DE STAT ÎN MAI


Vineri, pe 21 ianuarie 2022, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat că Adrian Voican a fost numit ministru secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.
„Colegul nostru, Adrian Voican, este de astăzi Ministru Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Sunt convins că Adrian Voican va face față cu brio în noua funcție de secretar de stat în cadrul MAI. Îl felicit și îi urez mult succes în noua activitate!”, au fost cuvintele lui Constantin Rădulescu după numirea social-democratului Voican în structura de conducerea a MAI.

Cine este Adrian Voican?

Conform informațiilor oferite de către conducerea PSD Vâlcea, Adrian Voican a absolvit Școala Militară de Ofițeri Activi a Ministerului de Interne (promoția 1986) și Facultatea de Drept «Simion Bărnuțiu» din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (promoția 1997). El a fost polițist, desfășurându-și activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Biroul Cercetări Penale al Poliției Râmnicu Vâlcea. Ulterior, Adrian Voican a devenit avocat, având o experiență de peste 13 ani în acest domeniu.