Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

30 iulie 2021

Un bihorean și-a găsit «nașii» în Vâlcea


În prima zi a acestei săptămâni, polițiștii Secției 7 Rurală Măldărești au depistat un bărbat, cu vârsta de 51 ani și domiciliul în municipiul Oradea, județul Bihor, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii.
„Cel în cauză a fost dat în urmărire națională și internaţională, fiind condamnat la pedeapsa închisorii pentru faptul că, în perioada 2010-2011, în calitate de lichidator judiciar al unor societăți comerciale, și-a însușit sume de bani sau valori din gestiunea acestora, prin diferite modalități (vânzarea de bunuri și încasarea banilor în folos propriu, activități urmate de organizarea de licitații fictive și întocmirea unor acte false în acest sens), după care a dispărut cu aceste sume de bani. Faptele au fost comise în municipiul Oradea, județul Bihor, unde bărbatul a locuit o perioadă lungă de timp”, au transmis polițiștii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.

Bărbatul a stat ascuns doi ani în America

Oamenii legii l-au depistat pe bărbatul respectiv în casa părinților săi, din comuna Stroești. El ar fi fost plecat pentru aproximativ doi ani în America, acolo unde încerca să se ascundă. După ce a fost descoperit și identificat de polițiști, condamnatul a fost încarcerat în Penitenciarul Colibași din județul Argeș.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate