Un bărbat de 53 de ani din Ionești este căutat de polițiști!


Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că, la data de 17 martie, în jurul orei 15.20, polițiștii Secției nr. 4 Rurală Prundeni au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că, MIU ION, de 53 ani, în dimineața zilei de 17 martie, în jurul orei 08.00, a plecat de la domiciliul său din localitatea Ionești. Bărbatul a plecat cu bicicleta către magazinul din sat și nu s-a mai întors.
La data dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu bluză trening culoare bleumarin cu dungi de culoare deschisă pe mâneci, pulover vișiniu, pantaloni blue-jeans de culoare albastru deschis, încălțăminte culoare negru. Semnalmente: înălţime 180 cm, greutate 80-85 kg, păr șaten, tuns scurt, nas drept, ochi căprui. Polițiștii vâlceni desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute.
„Au fost efectuate căutări pe raza comunei Ionești de către polițiști de la Secția nr. 4 Poliție Rurală Prundeni și Poliția municipiului Drăgășani, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea, împreună cu echipe de voluntari organizate de Primăria Ionești, însă nu s-a reușit identificarea sa. Totodată, s-a constituit o echipă de cercetare la fața locului formată din polițiștii Postului de Poliție Ionești și ai Serviciului de Investigații Criminale, însoțiți de un specialist criminalist, pentru efectuarea de verificări”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Vâlcea.
Sursă foto: IPJ VALCEA
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea