Un angajat al Spitalului Județean Vâlcea A FOST GĂSIT DECEDAT în apele Oltului!


Vineri seara, în zona canalului de fugă de la Stupărei s-a dat alarma! Un bărbat de 56 de ani despre care se știa că se află în acea zonă nu a mai fost găsit de către prietenii cu care urma să se întâlnească. Oamenii au sunat la 112, anunțând dispariția, dar și presupunerea că ar fi căzut în apele Oltului, mai ales că autoturismul său era deschis, iar undițele și țigările se aflau în apropiere.
Echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au ajuns la fața locului și au început căutările. Au căutat vinerea seara, dar și sâmbătă dimineața și după prânz. Fără rezultat însă.
Spre orele după-amiezii a venit trista confirmare a presupunerilor! Râmniceanul care lucra ca asistent medical la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea (Ortopedie) chiar se înecase în Olt! El a fost descoperit pe raza comunei Galicea.
„Un cetățean a sunat la numărul 112 și a anunțat că vede un bărbat decedat în râul Olt, pe malul localității Galicea, la circa 9 km în aval de locul unde se presupunea că s-a înecat bărbatul. În urma verificărilor efectuate la fața locului, bănuielile s-au confirmat, din păcate. Persoana decedată era cea dată dispărută vineri seara, pentru care echipajele de căutare/salvare au efectuat căutări în Olt. Trupul neînsuflețit a fost adus la mal și predat organelor de anchetă pentru continuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul”, au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea prin intermediul unui material de presă.
Sursă foto: ISU Vâlcea
Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea