Tragere la sorți cu noroc: SCM și-a aflat adversara din semifinalele Cupei României


În această dimineață de 2 aprilie, la sediul Federației Române de Handbal s-au desfășurat tragerile la sorți pentru stabilirea jocurilor din semifinalele Final-four-ului Cupei României Fan Courier, ediția 2018/2019. Calificată la acest turneu final al întrecerii feminine după ce a eliminat succesiv HCF Piatra Neamț (șaisprezecimi), FC Argeș Pitești (optimi) și CSM Galați (sferturi), SCM Râmnicu Vâlcea a avut, din nou, parte de o tragere care i-a adus un adversar favorabil. Sorții au făcut ca echipele cotate cu primele șanse pentru câștigarea trofeului, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, să nu se dueleze din faza semifinalelor, interesul pentru «duelul giganților» din handbalul feminin românesc păstrându-se, probabil, pentru ultimul act al întrecerii.
Astfel, SCM Râmnicu Vâlcea va întâlni gruparea sibiană Măgura Cisnădie, iar CSM București se va duela cu Zalăul lui Gheorghe Tadici.
În context, este de amintit și faptul că turneul final al Cupei României din acest an se va disputa în perioada 19-21 aprilie, locația urmând să fie cunoscută zilele următoare, în funcție de ofertele pe care le vor face cluburile pentru a găzdui întrecerea.

Rezultatele meciurilor din sferturile de finală

AHCM Slobozia – CSM București 22-30
SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Galați 29-12
HC Zalău – Gloria Bistrița-Năsăud 28-27
Măgura Cisnădie – CSU Cluj-Napoca 32-30*
*după aruncările de la șapte metri