Tragedie în Râmnic. UN TÂNĂR A MURIT în scara blocului


Vineri dimineața, chiar de Buna Vestire, o tragedie s-a petrecut într-un bloc cu zece etaje de pe strada Luceafărului din cartierul Ostroveni. Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați, în jurul orei 07.45, pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane care a căzut de la etajul șase al blocului în care locuia.
„Persoana în cauză a căzut pe scara interioară a blocului, în golul dintre scări. Din păcate, paramedicii și medicul de la ambulanță au constatat ca persoana suferise leziuni incompatibile cu viața, decesul fiind declarat la scurt timp. Echipajele existente la fața locului au acordat îngrijiri medicale unei femei, care se cunoștea cu persoana decedată, suferind suferind un atac de panică”, ne-au informat reprezentanții ISU Vâlcea.
Pompierii vâlceni ne-au mai anunțat că persoana care a decedat era un tânăr în vârstă de 31 de ani. După producerea nefericitului incident, angajații de la ISU și cei de la IPJ Vâlcea au desfășurat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea