Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2020

Toamna de la A la Z, a doua ediție, la Annabella A-Z!


Annabella și Râureni au pregătit vâlcenilor a doua ediție a evenimentului Toamna de la A la Z. Începând de vineri, 16 septembrie 2016, până duminică, 18 septembrie 2016, în parcarea Annabella A-Z, bd. Dem Rădulescu, veți găsi Toamna de la A la Z.
Din cele mai roditoare pământuri vâlcene, Annabella va aduce legume și fructe bine coapte, cultivate cu migală, îngrijite cu pricepere și culese chiar în fermele proprii.
Roșii, ardei gras, ardei kapia, castraveți, vinete, varză, dovlecei, mere, pere, nuci, prune sau gutui – cu toate și încă multe altele – sunteți așteptați la Toamna de la A la Z.
Nu lipsesc nici conservele Râureni făcute cu drag, din natură pentru dumneavoastră! Murături, zacuscă, bulion, compoturi, gemuri, dulcețuri, magiun de prune sau produse speciale pentru dietă și regim, toate sunt fără de seamăn și prezente la Toamna de la A la Z.
Alături de acestea vă așteptăm cu surprize veritabile pentru un târg de toamnă: must, mici, pâine caldă, degustări de produse și multe altele. Toate la prețuri de producător!
Vino și tu la Annabella A-Z să sărbătorim roadele toamnei la Toamna de la A la Z!

Alte articole de la Actualitate