Tinerii vâlceni pot deveni militari


În perioada 7 mai – 13 iulie 2012, Centrul Militar Judeţean Vâlcea va desfăşura acţiuni specifice recrutării de candidaţi pentru cursurile de formare a subofiţerilor în activitate pe filieră indirectă.

Cursurile se adresează tinerilor vâlceni de ambele sexe, cu vârsta de maxim 40 de ani, absolvenţi ai învăţământului liceal sau postliceal de specialitate cu certificat de absolvire/competenţă profesională, specializarea asistent medical generalist sau absolvenţi ai învăţământului licel de profil, serviciul muzici militare.

Oferta Ministerului Apărării Naţionale cuprinde un număr de 30 de locuri în cadrul cursului de formare a subofiţerilor pentru specialitatea „SANITARI”, precum şi un număr de 14 locuri pentru cursul de formare a subofiţerilor pentru specialitatea „MUZICI MILITARE”.

Pentru mai multe detalii referitoare la întocmirea dosarului de candidat, cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Biroului Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Vâlcea din municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 29. Important de adăugat este faptul că, după finalizarea cursurilor, Ministerul Apărării Naţionale va oferi absolvenţilor grad de subofiţer în armata română, precum şi încadrarea într-una din unităţile militare, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Material realizat cu sprijinul Centrului Militar Judeţean Vâlcea