TINERII CARE AU FURAT BIJUTERII ȘI MULȚI BANI dintr-o locuință din Vlădești au fost prinși!


În seara de 11 noiembrie 2021, polițiștii de investigații criminale și investigarea criminalității economice Vâlcea ne-au anunțat că, în data de 10 noiembrie, în județul nostru au fost desfășurate ample percheziții domiciliare. Luptători S.A.S. și criminaliști din cadrul IPJ Vâlcea și IPJ Cluj, precum și angajați ai Poliției orașului Băile Olănești și ai Postului de poliție Vlădești (sprijiniți de efective din cadrul I.J.J. Vâlcea), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au efectuat șapte percheziții domiciliare. Au fost vizate locuințele mai multor tineri, ei fiind cercetați pentru furt calificat, faptă săvârșită în comuna Vlădești.
„La data de 10 noiembrie, polițiștii au descins în comuna Nicolae Bălcescu, municipiul Râmnicu Vâlcea și municipiul Cluj-Napoca la locuințele unor tineri din județul Vâlcea. Ei sunt suspectați de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 7/8 august 2021, fiind ulterior puse în aplicare patru mandate de aducere. În fapt, aceștia ar fi pătruns fără drept într-o locuință din comuna Vlădești și ar fi sustras bani și bijuterii de aur, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 120.000 de lei”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni.

Tinerii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, tinerii au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, ei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propuneri procedurale.
„În urma probatoriului administrat, instanța de judecată a admis propunerea, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, de arestare preventivă a tinerilor pe o perioadă de 30 de zile. Ei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, ne-au mai informat polițiștii vâlceni.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea