Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Tinerele condeie din Horezu şi Costeşti, premiate de Ziua copilului


Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii, de a le stimula talentul şi de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit şi plin de succese.

Pornind de la aceste premise, Asociaţia DON EGIDIO Costeşti, judeţul Vâlcea, în colaborare cu Primăria oraşului Horezu şi Casa de cultură „Constantin Brâncoveanu” Horezu, în perioada 03–27 mai 2011, au organizat concursul de creaţie literară, proză şi poezie, „Tinere condeie”, ediţia I 2011 – tema concursului „Copilăria mea”.

În concurs au prezentat creaţii proprii elevii claselor III–VIII din cadrul şcolilor generale Romanii de jos şi Costeşti. Juriul, format din profesori şi învăţători de la cele două şcoli şi condus de scriitorul Ilorian Păunoiu, a selectat pentru faza finală creaţiile literare proprii ale elevilor: Agache Anda, Popescu Mădălina, Spălătoreasa Andreea, Dură Daiana, Lăzărescu Luminiţa şi Spînu Mihăiţă de la Şcoala Generală Romanii de jos, Ispas Andreea, Mătăcuţă Bianca, Murgu Maria-Bianca, Priscuri Gabriela, Budrigă Andreea, Ciopleală Miruna şi Drăghicescu Miruna de la Şcoala Generală Costeşti.

Astăzi, începând cu ora 17,00, la Casa de cultură „Constantin Brâncoveanu” Horezu, are loc festivitatea de desemnare a Marelui câştigător, a câştigătorilor la cele două secţiuni, proză şi poezie, precum şi premierea tuturor celorlalţi elevi calificaţi în finală. Se vor acorda premii constând în cărţi, rechizite şcolare şi diplome.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized