Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2020

cartierul Nord

SALĂ NOUĂ DE SPORT la un liceu din Râmnic

Primarul Mircia Gutău a inaugurat luni, 14 septembrie 2020, noua sală de sport a Liceului Sanitar „Antim Ivireanul”, realizată prin Compania Naţională de Investiţii. Noua structură şcolară, una modernă şi elegantă, are o tribună generoasă, de 102 locuri, un teren multifuncţional (baschet, tenis, volei) de 754 mp, precum şi zone anexe foarte necesare (un spaţiu

VA FI INAUGURAT un nou loc destinat celor mai mici dintre râmniceni

Primăria Râmnicu Vâlcea continuă acțiunile de modernizare și amenajare a locurilor de joacă din municipiu. În acest sens, miercuri, 2 septembrie 2020, de la ora 11.00, reprezentanții primăriei municipiului reședință de județ au programat inaugurarea unui loc de joacă ce a fost amenajat în cartierul Nord. Mai exact, ne referim la un spațiu destinat copiilor

Începe reabilitarea unei străzi cu mult trafic

Luni, 6 iulie 2020, se va da Ordinul de Începere a Lucărilor la reabilitarea străzii Matei Basarab pe segmentul cuprins între intersecţia cu strada Nicolae Titulescu şi cea cu Calea lui Traian, inclusiv a sensului giratoriu din zona Bisericii Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Lucrările care vor afecta o suprafaţă de 7300 mp se estimează

Amenajări complexe într-o zonă circulată din cartierul Nord

După modelul amenajărilor realizate recent în vecinătatea Grădiniţei Ostroveni 2 şi a blocului A17 de lângă Casa Tineretului (ambele din cartierul Ostroveni), Primăria Râmnicului, prin Direcţia Administrării Domeniului Public şi terţi, a demarat o serie de lucrări complexe în zona intrării Violetelor din cartierul Nord. Aceste investiţii au fost solicitate de locuitori în cadrul întâlnirilor

Și pe vreme de epidemie, în cartierul Nord se lucrează

În ultima perioadă, Direcţia Administrării Domeniului Public a desfăşurat în cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea mai multe activităţi. Acestea au vizat amenajarea unei alei pietonale pe lângă blocul F5-6. Lucrările au fost dispuse de către Primăria Râmnicului ca urmare a sesizărilor locuitorilor din zonă referitoare la faptul că tranzitul trecătorilor se făcea pe trotuarul amplasat