Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 februarie 2020

Sute de micuți la „Satul Bunicilor” ediția 2019


De 15 ani, luna mai deschide larg porțile Muzeului Satului de la Bujoreni pentru ca generațiile cele mai fragede să ajungă să cunoască și să iubească lumea și viața patriarhală a străbunilor noștri. La fel ca și în anii precedenți, și în 2019, muzeul din nordul Râmnicului este pregătit să facă față sutelor și sutelor de copii care vor străbate potecile și ulițele copilăriei de altădată ale bunicilor, părinților, dar și a câtorva dintre noi.
Ca-n fiecare dintre anii precedenți, copii vor putea gusta pâine coaptă în cuptoarele tradiţionale aflate în cadrul muzeului şi vor fi plimbaţi cu mijloace tradiţionale de transport (caleaşca, trăsura, căruţa) iar totul va culmina cu o serbare şi expoziţia „Satul copilăriei”, unde sunt expuse lucrările tuturor copiilor participanţi la acest proiect: desen, pictură şi lucru manual, iar cele mai bune vor fi premiate de către organizatori.
Potrivit gazdelor evenimentului, în cadrul ediției din acet an, s-au înscris 800 de copii. Închiderea oficială este programată pentru vineri, la ora 10.00.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate