Start lansat pentru reabilitarea rețelei de alimentare cu apă a Bărbăteștiului


• administrația și-a stabilit termene clare pentru finalizarea reparațiilor: Miercurea Mare

În frunte cu edilul-șef, echipa primăriei a demarat reabilitarea alimentării cu apă pe tronsonul Bârzești-Negrulești, adică o lungime totală de circa 3,2 kilometri. Ținta este clară: înlocuirea țevii de fier veche de peste două decenii cu una nouă polipropilenă: „Miza este apa pentru jumătate din locuitori iar termenul stabilit de noi este pentru ziua de miercuri. Consider că suntem în grafic pentru îndeplinirea acestei promisiuni iar pentru restul de țeavă, adică nouă kilometri de la Bârzești la Bărbătești, estimez că ne vor mai fi necesare două luni. Important este ca oamenilor să nu le lipsească apa de Sărbători și pentru asta tragem cât putem de tare și de hotărâți!” susține primarul Constantin Bănacu. 

Drumuri pregătite pentru Paști
Așa după cum a anunțat și în fața presei locale, la mijlocul acestei săptămâni, șeful legislativului județean vrea ca toate drumurile județene să fie pregătite , într-o măsură mai mare sau mai mică, de Înviere. Subordonatul său de partid din Bărbătești confirmă implicarea președintelui CJ: „Domnul Cîlea a venit personal să garanteze că deja celebrul 646 E pentru numărul și adâncimea gropilor sale, va avea parte de mici retușuri, așa după buget… Noi oricum, vom trece la asfaltarea altor 1,5 kilometri de drum în perioada următoare!” ne-a mai relatat social-democratul Constantin Bănacu.

Cadouri pentru copii de toate vârstele

Ca-n fiecare an, cu eforturi și suflet, conducerea administrației din Bărbătești va avea grijă ca Învierea să nu treacă fără câteva mici daruri pentru micuții din localitate. Potrivit primarului Bănacu, sărbătorirea Paștelui 2014 va sta sub semnul unei sponsorizări: „Am găsit un sprijin neașteptat din partea unei firme împreună cu care vom împărți aproximativ 400 de perechi de blugi din Olanda copiilor din cele două școli pe care le mai avem. Vom avea grijă ca aceste cadouri să ajungă nu numai la elevi și grădinari, ci la toți copii din comuna noastră!”

Posting....