Start asfaltării ulițelor din Ulmețel – Păușești-Măglași


Săptămâna aceasta, mai precis luni, a demarat asfal­tarea ulițelor din satul Ulmețel, urmând să fie modernizate și ulițele din celelalte sate. Lucrările nu se opresc aici, deoarece, imediat după înves­tirea ca primar, Alexandru Dediu (foto) a trecut la treabă, o serie de proiecte așteptând să fie demarate. Edilul Dediu și-a propus modernizarea bazei sportive, amenajarea trotuarelor, reabilitarea Cămi­nului Cultural, introduce­rea canalizării.

Licitație pe modernizarea trotuarelor

Marți, 28 iunie, a avut loc licitația pentru desemnarea firmei care se va ocupa de modernizarea trotuarelor până la limită cu orașul Băile Olănești. Liberalul Dediu și-a propus de la începutul anului realizarea unei astfel de lucrări, amenajând în luna mai și spațiile verzi de-o parte și de alta a drumului județean.

2017 vine cu canalizare și 97% din gospodării cu apă potabilă

Localitatea Păușești-Măglași este prinsă în Agenția de Dezvoltare Intercomunitară ADI APA Vâlcea, iar din declarația edilului Dediu reiese că din 2017 vor demara lucrările propriu-zise. În plus, 97% din gospodăriile comunei vor beneficia de apă. Investiția presupune instalație performantă de apă, plus șapte kilometri de canalizare, cu stații de limpezire a apei, cu bazine. Deja, în zona Poligon, a fost amenajată o stație de epurare.