Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 septembrie 2020

Socialiști din toate colţurile, uniți-vă!


• este îndemnul președintelui PESR Vâlcea, Popa Petre, în dorința de a forma un pol puternic socialist: Frontul Socialist

Electoratul vâlcean trebuie să știe că pe eșichierul politic a mai apărut o formațiune politică cu înclinații socialiste. Este vorba de Partidul Noul Socialist (PNS). „Acest partid s-a constituit conform nevoilor societății noastre, doctrina acestuia venind ca o alternativă, ca un «tratament» la «contaminarea cu viruși» de către politicienii și partidele politice, care au condus această țară după lovitura de stat din 1989”, declară Popa Petre – președintele Partidului Ecologist Socialist Român – Filiala Vâlcea (PESR). PNS și PESR vor merge împreună în fața electoratului la alegerile locale și parlamentare din 2016, formând o platformă comună în funcție de necesitățile și neajunsurile cetățeanului de rând.
„Facem apel la toate partidele care sunt declarate oficial ca socialiste și care au în prim plan grija pentru cetățean, să facem front comun și oficial să constituim «Frontul Socialist». Numai uniți vom conta și vom putea să ne ocupăm de grija cetățeanului și a țării; să nu ne desființăm ca țară…cu acești politicieni și partide politice care au guvernat țara!”, a încheiat președintele PESR, Popa Petre.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la PESR