Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 aprilie 2021

Social-democrații vâlceni au stabilit procedura pentru desemnarea candidaților la alegerile parlamentare


Vineri, 9 octombrie 2020, s-a desfășurat prima reuniune a Biroului Permanent Județean al PSD Vâlcea, după alegerile locale din 27 septembrie 2020. În cadrul ședinței, au fost analizate rezultatele obținute și s-a stabilit procedura privind depunerea dosarelor de candidatură pentru Senat și Camera Deputaților.
Potrivit acestei proceduri, candidații vor întocmi un dosar care să cuprindă: o declarație de intenție privind candidatura la funcția de senator/deputat; o scurtă informare în care va fi prezentată sintetic activitatea desfășurată în cadrul Senatului/Camerei Deputaților pe durata mandatului 2016-2020 (pentru cei care sunt în funcție); o scurtă informare privind ceea ce își propun candidații la funcția de senator/deputat pentru mandatul 2020-2024 și un curriculum vitae.
Totodată, s-a convenit ca, până la constituirea Consiliului Județean, într-o altă ședință, membrii Biroului Permanent Județean, împreună cu viitorii consilieri județeni, să decidă asupra modului în care vor fi aleși vicepreședinții Consiliului Județean Vâlcea.
• Biroul de presă al PSD Vâlcea

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate