Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 iulie 2020

Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de Apavil SA în Râmnicu Vâlcea


APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 16-20 decembrie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.
AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Eftimeștilor, I. C. Brătianu și Bulevardul Nicolae Bălcescu.
LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Cetății și Eftimeștilor.
POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bulevardul Dem Rădulescu, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
• s-au montat 40 m țeavă rețea apă potabilă PEHD PN 10 D 200 mm și s-a executat conectarea rețelei PEHD PN 10 D 200 cu rețeaua existentă pe strada Ferdinand intersecție cu Bulevardul Tudor Vladimirescu;
• se continuă lucrările de extindere rețea apă potabilă și rețea de canalizare pe strada Cetății;
• s-au înlocuit racorduri de canalizare pe străzile Calea lui Traian și Henri Coandă;
• s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
• s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit.
REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Aleea Panseluțelor – bl. C23 și C32, strada Mircea Buciu nr. 7E, strada Rapsodiei – bl. R3, strada Aleea Teilor intersecție cu Aleea Trandafirilor – bl. B8, strada Constantin Brâncuși – bl. M2, strada Ion Referendaru – bl. I3, bulevardul Tineretului – bl. B2 și B4, strada Republicii, strada Calea lui Traian nr. 181 și strada Lucian Blaga – bl. A32/II.
27 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 27 apometre, dintre care 21 verificate și înlocuite și șase montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite șapte avize de amplasament și cinci avize tehnice.
• Biroul de Presă al Apavil SA

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Comunicate